We zijn betrokken, behulpzaam en pro-actief

Een klein en informeel kantoor, sterk in het meedenken, handig als sparring partner met als doel een samenwerking die u ontlast en ontzorgt maar bovenal inzicht geeft zodat u vooruit kunt kijken.

Problemen zijn er om op te lossen, van fouten kun je leren en beslissingen neem je gericht op de toekomst.

Het Team

vlnr; Mieke van Veghel, Christianne van Ooijen, Noëlle Schippers, Christa Stevens (Dorine van Doornmalen ontbreekt op de foto)

Bedrijfsadministrateur / Belastingconsulent

Christa Stevens

Senior bedrijfsadministrateur, ruime ervaring bij middengroot accountantskantoor, binnen de samenstelpraktijk. Eerste aanspreekpunt voor fiscale aangifte vennootschapsbelasting en jaarrekeningen. Als RB jong lid, actief om fiscale kennis up to date te houden. Kortom een goede aanwinst voor ons kantoor!

Salarisadministrateur

Mieke van Veghel

Verwerkt alle salarismutaties om een actuele salarisstrook voor uw medewerker te verkrijgen. Door de vele wijzigingen in wet en regelgeving, alsook de toepassing van de cao en pensioenregelgeving vergt punctualiteit. Zij denkt actief met u mee om tot passende oplossingen te komen waarbij de salariskosten voor u als werkgever in ogenschouw worden genomen.

Eigenaar

Christianne van Ooijen

Begaan en betrokken bij haar klanten om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. Breed geïnteresseerd in fiscale en financiële actualiteiten. Mede na het volbrengen van de opleiding fiscaal adviseur, haar netwerk, klantcontacten en werkervaring daardoor voorzien van een flinke dosis fiscale en financiële kennis. Die zij met raad en daad gebruikt om het beste resultaat voor haar klanten te bewerkstelligen.

Administratief medewerker

Noëlle Schippers

Spontaan, sportief en enthousiast. Bedrijfsadministrateur in opleiding en tegelijkertijd pdl (praktijk diploma loonadministratie)

Sfeermaker

Rambo

Ik zorg voor de sfeer op de werkvloer. Een inspirator, sfeermaker en gezelschapsdier. Ik zorg er voor dat de klanten zich hier prettig, fijn en veilig voelen, maar ik maak het ook dat mijn collega's elke dag weer fluitend naar het werk komen!

NOAB

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Als gecertificeerd kantoor aangesloten bij Beroepsvereniging NOAB

Dorine van Doornmalen

Medewerkster Salarisadministratie; Doortastend en behulpzaam

RB

Register belastingadviseurs

Register Belastingadviseurs;erkend en aangesloten bij beroepsvereniging. Hierdoor groot netwerk met kennis en specialisatie aanwezig.

100 jaar ervaring

Onze medewerkers, de verschillende facetten van onze klanten alsook onze brede interesse zorgt voor een ruime dosis aan ervaring.

Deze ervaring geeft ons een voorsprong in kennis welke wij graag delen met onze klanten. Hierbij handig zijn om een passende oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Onze missie.

Eruit halen wat erin zit, door elkanders talent te benutten ben je samen een sterk team. Want U bent de ondernemer, wij zijn goed met cijfers, wat ervoor zorgt dat je samen kunt vermenigvuldigen.

Onze visie.

Wie let op de kosten, ziet de kwaliteit afnemen.
Wie let op de kwaliteit, ziet de kosten afnemen