Met zorg voor u en uw werknemer(s)!

Heeft u genoeg van al die administratieve heisa rondom uw personeel? Dan is het uitbesteden van de salarisadministratie iets voor u!

  • Periodieke aangifte loonbelasting
  • Salarisstroken
  • Jaaropgaaf
  • Opgaaf pensioen
  • Verzuim / Verlofregistratie
  • Werkgeversverklaring
  • Contractbeheer

Het uitbesteden van uw salarisadministratie houdt in dat TR Advies Administratie en Training zorgt dat uw administratie altijd op rolletjes loopt. U (of een van uw medewerkers) verzorgt de aanlevering van de mutaties en wij verzorgen vervolgens de verwerking en alle reguliere administratieve handelingen die nodig zijn om tot (wekelijkse/) maandelijkse uitbetaling te komen.

Als u uw salarisadministratie uitbesteedt betekent dat, dat u meer tijd heeft om u weer te richten op uw eigen werkzaamheden. Zonder dat u investeringskosten hoeft te maken voor software, cursussen of andere zaken, waarmee u op elk moment inzicht heeft in uw administratie.

Hiermee vormen wij uw persoonlijke HRM afdeling.

Bent u benieuwd hoe het uitbesteden van de salarisadministratie verder in zijn werk gaat? Of wilt u gewoon meer informatie? Neemt dan contact met ons op; 06-10545215 of mail info@administratierossum.nl.

Branches

Onze klanten zijn actief in de volgende sectoren; Zakelijke dienstverlening, Psychologie, Zorg en Welzijn, Kinderopvang, Horeca, Catering, Carrosseriebedrijf, Bioscoop, Metaal en Techniek, Grafische media, LEO, Technische installatiebedrijf, Bouw, Bloemendetailhandel, Bakkers, Afbouw, Fashion, Detailhandel AGF, Groothandel, Transport, Handel in bouwmaterialen, Tentoonstellingsbedrijven, Voedingsindustrie, Drankenhandel, Detailhandel, Fitness,

Voordelig

Alles onder 1 dak. Altijd 1 vast contactpersoon.

Totaal ontzorgd!

De totaaloplossing. Uw eigen externe HRM afdeling!

Geen zin meer in eeuwig gedoe? Wij nemen alles uit handen.
Van contract tot loonstrook!